Šalát Mexická pasta s čiernou fazuľou (fotorecept)

Autor receptu: kecemis

Kazda restauracia, alebo hotel ma svoj vlastny recept, tajnu prichut. Ponukam Vam zakladny recept, ako som ho ziskal ja.

4-6
porcie
30 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dam si varit cestoviny. Uvarene cestoviny olachnem v studenej vode, aby som zastavil proces varenia. Na pripravu saucu pouzijem suroviny, ako su uvedene v zozname. Dobre premiesam, aby sa vytvorila troche hustejsia emulzia. Sauce dame bokom.
  2. Na pripravu salatu si najemno nasekam cibulu, pridam kukuricu a nakrajane paradajky.
  3. K tomu som pridal nakrajanu farebnu papriku a jalapeno. Ja som pouzil habanero, mame to radi ostrejsie.
  4. Potom pridam fazulu a cestoviny. K tomu pridam pripraveny sauce a zamiesam.
  5. Nakoniec pridam coriander. Najlepsie tesne pred podavanim. Salat podaveme bud vychladeny, alebo v izbovej teplote.