Šalát Mexická pasta s čiernou fazuľou (fotorecept)
Autor receptu: kecemis
Kazda restauracia, alebo hotel ma svoj vlastny recept, tajnu prichut. Ponukam Vam zakladny recept, ako som ho ziskal ja.
4-6 porcie |
30 minút príprava |
7 minút tepelná úprava |
Postup
- Dam si varit cestoviny. Uvarene cestoviny olachnem v studenej vode, aby som zastavil proces varenia. Na pripravu saucu pouzijem suroviny, ako su uvedene v zozname. Dobre premiesam, aby sa vytvorila troche hustejsia emulzia. Sauce dame bokom.
- Na pripravu salatu si najemno nasekam cibulu, pridam kukuricu a nakrajane paradajky.
- K tomu som pridal nakrajanu farebnu papriku a jalapeno. Ja som pouzil habanero, mame to radi ostrejsie.
- Potom pridam fazulu a cestoviny. K tomu pridam pripraveny sauce a zamiesam.
- Nakoniec pridam coriander. Najlepsie tesne pred podavanim. Salat podaveme bud vychladeny, alebo v izbovej teplote.