Ryžové rezance s kuracím mäsom a cuketou (fotorecept)

Autor receptu: danda3

Alebo tip na rýchly a jednoduchý obed či večeru.

3
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Hlasujte za tento recept!
    Ryžové rezance zalejeme vriacou vodou, pridáme soľ, premiešame a necháme stáť. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky - mala som z jedného kurčaťa - a orestujeme na oleji. Pridáme soľ, kurkumu, trošku tamari omáčky a chili podľa chuti, premiešame. Nezabudneme na rezance, premiešame a ochutnáme, či sú už hotové, ak áno, scedíme ich a premiešame s olejom. Ak ešte nie sú, necháme ich ešte vo vode.
  2. K hotovému mäsu pridáme postrúhanú cuketu, chvíľku restujeme, cuketa musí byť chrumkavá, premiešame s mäsom a môžeme podávať.
  3. V sobotu som bola sama doma, kopec roboty, veď to poznáte, na varenie som veľa času nemala, tak som si pripravila rezance len s cuketou, bez mäsa, koreniny tie isté akurát bez tamari omáčky.
  4. https://www.youtube.com/watch?v=uDfn4JHlbNY