Rýchla plnená paprika

Autor receptu: jokin

V chladničke my zostalo trocha ryže , paprika začínala vädnúť tak bolo treba pomíňať suroviny. Tento postup používam dosť často lebo je naozaj rýchli a pritom dobrý.

Postup

  1. Šťavu z konzervy zlejem do hrnca. Mäso v konzerve zalejem horúcou vodou, aby sa rozpustila masť a tiež ju nalejem do hrnca. Teraz mäso vyklopím do mysy pridám uvarenú ryžu, vajíčko, strúhanku, korenie, soľ a všetko dôkladne premiešam.Zmesou potom naplním papriky. Kým zarábam mäso tak sa rozvarí voda pridám do nej pretlak a kečup. Do rozvarenej omáčky pridám naplnené papriky a varím tak desať minút. Ak by bola omáčka redšia tak ju zahustím zemiakovým škrobom, poprípade ešte dochutím. Prílohu si môže zvoliť každý podľa chuti. Predpokladám že podobný rýchli postup používa veľa varešiek. TAK MILÉ VAREŠKY DOBRÚ CHUŤ.