Rybacia panvica s cukinou

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Rybu umyjeme, očistíme, nakrájame na menšie kúsky, pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme. Cukinu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na plátky.
  2. Slaninu nakrájame na rezance. Zohrejeme 4 PL oleja a slaninu opražíme a vyberieme. Rybu obalíme v múke a vo výpeku opečieme dozlatista.
  3. Potom zohrejeme 3 PL oleja, opražíme na ňom nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme cukinu, osolíme, okoreníme a poprášime PL múky.
  4. Podlejeme vývarom, smotanou, pridáme slaninu, necháme prevrieť a bublať asi 3 minúty. Kôpor najemno nasekáme a vmiešame do omáčky, ochutíme soľou a korením.
  5. Rybu uložíme na cukinu a krátko spolu prehrejeme. Podávame s ryžou, ozdobené plátkami citróna.