Roládky z reďkovky s tvarohovo-praclíkovou plnkou

Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 4. januára 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Roládky z reďkovky s tvarohovo-praclíkovou plnkouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
30 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Praclík nakrájame na malé kocky, ktoré vymiešame s tvarohom, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, nakrájanú jarnú cibuľku, dochutíme soľou, korením a nastrúhanou citrónovou kôrou.

  2. 2

    Bielu reďkovku očistíme, pomocou krájača alebo škrabky pozdĺžne nakrájame na dlhé plátky. Plátky naplníme plnkou a zrolujeme. Zafixujeme špáradlom a previažeme kúskom jarnej cibuľky.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist