Omeleta so šampiňónmi
Omeleta so šampiňónmi

Roláda z omelety so šampiňónovou plnkou

Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 27. augusta 2019
Roláda z omelety so šampiňónovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

5 ks
8 ks
1/2 ks
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Najemno nakrájané šampiňóny a cuketu orestujeme na masle a ochutíme soľou a korením. Do horúcej zmesi zašľaháme 1 vajíčko a nastrúhanú nivu.

  2. 2

    Na vymastenej a vyhriatej panvici postupne urobíme dve omelety, každú z dvoch vajec. Ešte teplé omelety naplníme pripravenou šampiňónovou zmesou. Zabalíme do rolády do alobalu a odložíme asi na 2 hodiny do chladničky. Pred podávaním rolády prekrojíme šikmým rezom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia