Komentáre k receptu:
  • marianne - fotkamarianne 29. septembra 2018 o 11:21

    Mne sa páči, tie ančovičky tam maju šmrnc....
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatartrencanka 29. septembra 2018 o 14:45

    Milý Sracz,
    rada skusam tvoje recepty! A tesim sa na tvoje komentare pod fotkami. Vzdy si predstavujem, ako to asi v tej Amerike mate !! Ako sa tam vari a co vsetko tam v potravinach maju, co tu u nas nie je.
    Tento recept s redkovkami je fantasticky. Tu sa v nasich obchodoch objavili opat cervene redkovky, tak ho zajtra vyskusam. Som rada, ze obcas pridas nieco na sposob zdravej stravy a stihlejsiu liniu. Tiez sa snazim udrziavat si hmotnost a casto uz neviem, co vymysliet so zeleniny. Potesim sa, ked recepty tohto typu zaradis castejsie, ked sa podelis o nieco nove, co si vyskusal v kuchyni.
    @zareaguj
  • kikusiatko1507 - fotkakikusiatko1507 29. septembra 2018 o 21:38

    Dakujeme @Sracz za dalsi z receptikov od pana Gundryho. Som rada, ze som ho vystriehla :-)
    @zareaguj
  • alena45 - fotkaalena45 30. septembra 2018 o 09:03

    Ja som to vedela ! Že sa dajú aj reďkovky upiecť, ale nikdy som to nevyskúšala. Zálievka vyzerá veľmi zaujímavo, použiteľná aj na kvaku alebo cviklu. Teraz majú aj oranžovú cviklu, pekne by to vypadalo.
    @zareaguj
  • mitzy - fotkamitzy 30. septembra 2018 o 20:21

    mňam! restované redkvičky mám veľmi rada! skvelý recept!
    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 1. októbra 2018 o 10:22

    Vyzera to fakt dobre. Urcite vyskusame
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist