Nealkoholický nápoj
Nealkoholický nápoj

Ranný nápoj na naštartovanie metabolizmu videorecept

mukimarian - fotkamukimarian, 20. septembra 2017

Dnes to nebude žiadna sladká dobrôtka, ale funkčný zdravý drink. Vyskúšaj môj ranný nápoj, ktorý ti zlepší imunitný systém, naštartuje metabolizmus, detoxikuje organizmus a Zobraziť celý popisDnes to nebude žiadna sladká dobrôtka, ale funkčný zdravý drink. Vyskúšaj môj ranný nápoj, ktorý ti zlepší imunitný systém, naštartuje metabolizmus, detoxikuje organizmus a pripraví ho na lepšie spracovanie potravy. Ak chces ešte viacej zlepšiť tento nápoj, tak si pridaj lyžičku kurkumy a troška čierneho korenia. Možno to nie je chuťou to najlepšie, čo si kedy pil, ale to ani nie je účel, ide nám len o výsledky. Ak chceš niečo sladké kukni moje ostatné recepty. PECKAAAAAA.

1
porcia
3 minút
príprava

Suroviny

1 ČL
1 ČL
 troška
 troška
1 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Celý postup si môžeš čeknúť vo videjku: https://www.youtube.com/watch?v=Hbe1lkLOekg Kľudne lajkni ak sa ti nápoj páči :D

Diskusia k receptu

mukimarian
@Mirop (20.9.2017 19:25)

Skusal si to niekedy? Skusal si niekedy ten pocit ked to vypijes, ak ota to krasne zahreje, ako ti to pohladi zaludok a zmobilizuje procesy v tele? Ja sa tak citim, samozrejme aj kava niekomu na prazdny zaludok moze posobit nevolnost. Nic zo surovin, niekomu kto nema vazne poskodeny zaludok by nemalo uskodit vobec. Ludia to piju na ranajky po dlhu dobu a su uplne v poriadku a citia sa fantasticky. mozno to nieje absolutne najchutnejsi napoj, ale pijem ho pre ucel, pre vitalitu, pre zdravie :D A tie zuby, absolutne nechapem ak oto moze skodit zubom? Citron? Neni ho tam liter, a kontaktu zo zubmi sa dostava len na malicku chvilu a predsa len si potom zuby mozes umyt :D Vyskusaj ten napoj a mozno budes prekvapeny.
Pekny den

jojino
@Mukimarian (21.9.2017 09:34)

Keď nevieš, čo je TK, znamená to, že si zdravý chlap, zdravo sa stravuješ a nepotrebuješ lekára. Každý človek, ktorý neuprednostňuje zdravý životný štýl vie, že TK je tlak krvi. Napr. keď sa budeš prepchávať dobrou domácou klobásou ako abdul, určite to neprospeje tvojmu TK.
Nápoj vyzerá zaujímavo, za vyskúšanie to stojí, verím, že je aj zdravy.
zofos
Mám ráno podobný rituál iba trošku zmenený.Ide tam jablkový ocot domáci,lyžička medu,kl kurkuma,kl cejlónska škorica, kari štvrť kl a štipka korenia na lepší účinok kurkumy. Pijem to ráno na lačný žalúdok a o dve hodiny banán, do obeda stačí. Vyskúšajte!!!!!
ribana
@Mirop (20.9.2017 19:25)

co myslis curcuma ze farby zuby, to ano ale ak hneď vycistis tak je to OK




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia