Rajčinové raňajky alebo vytunená bruschetta

mariamka - fotkamariamka, 9. augusta 2014
Rajčinové raňajky alebo vytunená bruschetta
Foto: mariamka

Popadli ma ráno chute, tak som si nakrájala cherry rajčinky, cibuľu, pridala tuniaka a urobila toasty. Všetko som osolila, okorenila a hojne poliala olivovým Zobraziť celý popisPopadli ma ráno chute, tak som si nakrájala cherry rajčinky, cibuľu, pridala tuniaka a urobila toasty. Všetko som osolila, okorenila a hojne poliala olivovým olejom. Vlastne to je celé. A deň môže začať :)

Suroviny





Postup

  1. 1

    Rajčiny, cibuľu pokrájame, pridáme tuniaka /môžete aj so šťavou, pekne prevlhčí chlebík/. Chlieb opečieme, pokrájame na kocky, pridáme k rajčinám. Všetko osolíme, okoreníme, premiešame a polejeme dobrým panenským olivovým olejom. Dozdobíme bazalkou. Dobrú chuť :)

    Rajčinové raňajky alebo vytunená bruschetta - obrázok 1

Diskusia k receptu

methi
Aj mna rano popadli chute. Zaliala som ich citronovou vodou :) Ale dobre si to vymyslela. Mnam.
havino
doniesla som z HR domáce paradajky, olivový olej, vieš čo mávam na večeru už týždeň? to čo ty na raňajky a k tomu šalátový syr, balzamikový ocot, no neviem sa toho dojesť, niet mi pomoci, tie paradajky, sú proste paradajky zo slnka, dobré raňajky si mala, dobré chute
terinka55
Prudko jedlé a podľa mojej chuti. Pre mňa na raňajky, bohužiaľ, nie, ale ako neskorší obedík - mňam, chválim.
eviana
@mariamka , jooooj, ale robíš chute, parádne raňajkové menu si zrobila, skvelé chute namiešala, také ja veľmi môžem bárskedy ;)
mijaita
Salaty, zelenina, moje oblibene snidane s cernou kavou. Jeste bych pridala cerne olivy :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia