Ragú z drobov, húb a gaštanov

Jozef Pustulka
šéfkuchár hotela Björnson*** v Demänovskej Doline, 17. novembra 2016
Ragú z drobov, húb a gaštanov
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
100 minút
príprava

Suroviny

800 g (žalúdky, srdcia, pečeň)
100 g lesné (mix)
200 g
50 g
150 g
100 g (alebo masť)
 na podliatie




Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme cibuľu dozlatista, pridáme do nej očistené a na kocky nakrájané droby, osolíme, okoreníme a opražíme. Potom pridáme nahrubo nastrúhanú koreňovú zeleninu. Všetko podlejeme, najlepšie vývarom, a necháme dusiť pod pokrievkou.

  2. 2

    Približne 15 minút pred koncom pridáme huby a opečené gaštany a dodusíme domäkka. Môžeme podávať s restovanými alebo pečenými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia