Punčové gule

schwartau - bez fotkyschwartau, 15. marca 2011
Punčové gule
Foto: schwartau

Komerčný recept.

Suroviny

50 g
100 g
250 g
2 balíčky, drvené
100 g
2 PL
1 dl
3-4 PL
1 ks
 na obalenie




Postup

  1. 1

    Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu s maslom. Potom pridáme práškový cukor, drvené piškóty, mleté orechy, kakao, rum, 3 – 4 lyžice dobrého džemu, napríklad Schwartau a vanilkový cukor. Všetko dobre prepracujeme a necháme v chladničke vychladnúť. Z vychladnutej hmoty tvarujeme guľky vysoké cca 1,5 cm a obaľujeme v kokose.

Diskusia k receptu

julica
Toto varecha povoľuje, takéto lacné PR????
julica
OK, reklama bez oznacenia okrem inych postihov najma vzbudzuje nedoveru k mediu... "dislike" :(
tatranka
Niekedy je potrebné mať po ruke takýto rýchly a jednoduchý recept.Vďaka zaň.Mám niečo podobné,len do guličiek vkladám ešte čerešne,alebo višne.Takto sa mi to zdá praktické.Ukladám do KK.
abend
Recept si ukladám, vianoce sú tu ani sa nenazdáme.
laurisia
A mne je to jedno, že je to reklama. Je tam slušne uvedené, že sa jedná o "komerčný recept" a pre mňa je podstatné, že recept vypadá zaujímavo. Cez víkend vyskúšam.
dizinka
ja to robievam aj zo zbytkov po "veľkom pečení", orechy, kompótová šťava, upečená piškóta, kakao...to, čo zostane, a do prostriedka zagúľam višňu, prípadne rumovú višňu
korbacik
určite vyskúšam. Moja dcéra má rada všetko punčové, ale keďže cez week mám už iný program, nestíham piecť časovo náročný zákusok. Tento rcp je na málo času ako stvorený! Ukladám a ozvem sa!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia