Pudingové srdcia s lieskovcami kokosovo-karamelové

Autor receptu: lucina2222

Vinikajúci a ľahký dezert, ktorý parádne padne po nedeľnom obede... mňam.. :)

6-8
porcií
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Najskôr uvaríme polovicu kokosového pudingu, podľa návodu na balení. Rozlejeme do formičiek do polovice. Čokoládu s lieskovcami rozlomíme na kocky, a do každého srdiečka vložíme jeden kúsok. Druhý uvarený puding, karamelový, dolejeme do formičiek (silikónová forma na muffiny) až po okraj.
  2. Nechme stuhnúť, a podávame poliate s čokoládovým topingom. Ja som nechala cez noc v chladničke, a podávala na druhý deň. Puding sa dá veľmi ľahko vyklopiť z formičiek takže žiaden problém by nemal nastať. Veď posúďte sami podľa fotografie. Dobrú chuť. U nás doma chutilo veľmi.