Pudingové srdcia s lieskovcami kokosovo-karamelové
Autor receptu: lucina2222
Vinikajúci a ľahký dezert, ktorý parádne padne po nedeľnom obede... mňam.. :)
6-8 porcií |
5 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Najskôr uvaríme polovicu kokosového pudingu, podľa návodu na balení. Rozlejeme do formičiek do polovice. Čokoládu s lieskovcami rozlomíme na kocky, a do každého srdiečka vložíme jeden kúsok. Druhý uvarený puding, karamelový, dolejeme do formičiek (silikónová forma na muffiny) až po okraj.
- Nechme stuhnúť, a podávame poliate s čokoládovým topingom. Ja som nechala cez noc v chladničke, a podávala na druhý deň. Puding sa dá veľmi ľahko vyklopiť z formičiek takže žiaden problém by nemal nastať. Veď posúďte sami podľa fotografie. Dobrú chuť. U nás doma chutilo veľmi.