Pudingová torta nielen pre začiatočníkov (fotorecept)

Autor receptu: flavia

Ak som naznačila v názve/nadpise, je to receptík (opäť na jednoduchú nepečenú maškrtu), ktorý chuťou, vzhľadom a nenáročnosťou poteší začiatočníkov aj skúsené gazdinky. Podrobný návod s fotopostupom.

15-20 minút
príprava

Postup

  1. Trištvrte litra mlieka dáme variť s jednou vanilkou.
  2. Dva pudingové prášky vymiešame so zvyšným mliekom a jedným vanilkovým cukrom. Pripravíme klasický puding.
  3. Do okrúhlej tortovej formy uložíme piškóty.
  4. A potrieme ich džemom.
  5. Piškóty zalejeme polovicou pudingu, a potom opäť- piškóty, džem a zvyšok pudingu.
  6. Na vrch som si pripravila zmes pokrájaných piškót, kakaa, posekaných orechov, cukru a škorice.
  7. Tortu necháme niekoľko hodín stuhnúť a potom ... dobrú chuť !!