Pudingová torta nielen pre začiatočníkov (fotorecept)
Autor receptu: flavia
Ak som naznačila v názve/nadpise, je to receptík (opäť na jednoduchú nepečenú
maškrtu), ktorý chuťou, vzhľadom a nenáročnosťou poteší začiatočníkov aj skúsené
gazdinky.
Podrobný návod s fotopostupom.
Postup
- Trištvrte litra mlieka dáme variť s jednou vanilkou.
- Dva pudingové prášky vymiešame so zvyšným mliekom a jedným vanilkovým cukrom. Pripravíme klasický puding.
- Do okrúhlej tortovej formy uložíme piškóty.
- A potrieme ich džemom.
- Piškóty zalejeme polovicou pudingu, a potom opäť- piškóty, džem a zvyšok pudingu.
- Na vrch som si pripravila zmes pokrájaných piškót, kakaa, posekaných orechov, cukru a škorice.
- Tortu necháme niekoľko hodín stuhnúť a potom ... dobrú chuť !!