Pšenová kaša s lesným ovocím

Autor receptu: patincatsomekitchen

Pšenová kaša sa stala mojimi obľúbenými raňajkami. Pšeno je veľmi výživné a prirodzene bezlepkové. Väčšinou pšeno varím vo vode a vychutnám si jeho "pravú" chuť. Varením v kokosovom mlieku sa chuť pšena zjemní a bude chutiť aj jeho menším priaznivcom. Použiť však môžete vaše akékoľvek obľúbené mlieko. Výber ovocia je takisto na vás, niekedy v "časoch núdze" použijem domáci džem, ale ovocie jednoznačne vyhráva. 
http://www.patincatsomekitchen.com/psenova-kasa-s-lesnym-ovocim

Suroviny

Postup

  1. Pšeno prepláchnite, vložte do malého hrnčeka, zalejte kokosovým mliekom a dajte variť. Varte približne 15 minút domäkka.   
  2. Medzitým dajte do malého hrnčeka lesné ovocie a zohrejte ho na miernom plameni. Pridajte škoricu a cukor alebo iné sladidlo. 
  3. Na uvarené pšeno navrstvite lesné ovocie a podávajte.