Prírodný morčací rezeň a plnený patizón – podarený reparát (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Pred mesiacom som pridal prácu na prírodný morčací rezeň v ktorej som sa úprimne priznal, že sa mi nevydaril. Ocenili ste moju úprimnosť, poradili akých chýb sa vyvarovať a pomohlo to. Tento krát sa dielo vydarilo a som spokojný. Reparát splnil moje očakávania a potešil nie len mojich spolu stolovníkov ale aj mňa. Samozrejme pridám aj klip a plním svoj sľub a prianie ktoré odznelo v komentároch.

8
porcií
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso naklepeme, položíme naň plátky slaniny, ...
  2. ... preložíme,sklepeme na okrajoch a okoreníme a osolíme z oboch strán.
  3. Manželke zoberieme zopár kúskov neviem akého chlebíka, rozmixujeme ho a ...
  4. ... zmiešame s kukuričnou strúhankou.
  5. Rezne obalíme v zmesi strúhaniek, namočíme v oleji a ...
  6. ... na panvici alebo v rúre prikryte vypražíme.
  7. Pečeň, cesnak, cibuľu a bylinky rozmixujeme a zmiešame s pokrajanými a navlhčenými rožkami. Okoreníme a ...
  8. ... zmesou primerane naplníme rozkrojeny patizón. Pridáme uvarené a ošupane vajíčka, spojíme a...
  9. ... spolu s umytými a ...
  10. ...
  11. ... pokrajanými zemiakmi ...
  12. ... ugrilujeme alebo opečieme na panvici.
  13. Podával som s ľahkým zeleninovým šalátom a pivom.