Prírodný bravčový rezeň Panny Madonny (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Keď sme doma konzumovali toto jedlo , práve znel z rádia starý hit z roku 1984(!) od Madonny - „Like A Virgin “ . Mojou chabou angličtinou som zachytával útržky textu a snažil som sa pochopiť o čom môže tato , „50 ročná panna“ spievať . Ale keď som si našiel preklad textu , prečítal ho a pochopil , tak bolo rozhodnuté o názve tohto jedla . Tento obyčajný , prírodný rezeň si zaslúži honosný názov . Rezeň „Panny Madonny“.

6
porcií
10 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Budem stručný pretože tento recept nepotrebuje veľa slov . Mäso nakrájane na hrubšie plátky , ...
  2. ... naklepeme , ...
  3. ... okraje mierne narežeme ,...
  4. ... okoreníme , ...
  5. ... jednu stranu natrieme horčicou , ...
  6. ... druhú obalíme v hl.múke , ...
  7. ... na rozohriatom oleji opečieme , ...
  8. ... podlejeme vodou a prikryté domäkka udusíme .
  9. Výpek scedíme , ...
  10. ... pridáme k nemu šunku , šampiňóny a hrášok a ...
  11. ... prehrejeme .
  12. Mäsko som podával preliate ochuteným výpekom so zemiakmi , cesnakovou tarhoňou , uhorkovým šalátom a zapíjal ovocným pivom .
    Hudobný gastrovideoklip je pripravený . Samozrejme Madonna : Like A Virgin .