Komentáre k receptu:
  • kukulienka71 - fotkaKukulienka71 26. mája 2014 o 16:33

    Lákavé foto! domáci je domáci. Páči sa mi nápad pečenia slaniny medzi papierom a zaťažiť to. To je vychytávka!
    @zareaguj
  • eviana - fotkaEviana 26. mája 2014 o 16:48

    Vyzerá fakt krásne... na zahryznutie :)))
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 26. mája 2014 o 16:52

    ty si riadny carodejnik, neodmietla by som, len som nepochopila, naco take tiatre s tou slaninou? ma to nejaky vyznam, alebo aby ti neoprskala pol kuchyne?
    @zareaguj
  • tiginko - fotkaTiginko 26. mája 2014 o 17:20

    @afataga asi aby zostala slaninka pekne rovná, nezvlnená...si myslím. Teda okrem bonusu čistej kuchyne :-)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 26. mája 2014 o 18:02

    @tigi ked chces rovnu, treba narezat do hrebienka, take lahke nevies? :-)
    @zareaguj
  • ubka - fotkaUbka 26. mája 2014 o 19:00


    Ešteže si dokážeme urobiť túto dobrotu na Slovenský spôsob :-)
    tohoto sa hrozím :-(
    > » youtu.be/g8gJOCwBuFc...
    @zareaguj
  • pivonka - fotkaPivonka 26. mája 2014 o 19:22

    To foto môže ísť rovno do reklamy, veľmi lákavý hamburger.
    @ubka. pozrela som si video, učinená hrôza. Keď začala bublinkovať káva, zasmiala som sa: Amarouny!
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 26. mája 2014 o 19:59

    Och...krasny hamburger ;-) Ukladam pre inspiraciu,vdaka :-)
    @zareaguj
  • nika8 - fotkaNika8 27. mája 2014 o 08:41

    hned by som si dala :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRea1 27. mája 2014 o 09:26

    hamburger - jes. pekný, určite aj chutný, foto priam na zahryznutie. robievala som ich často synom, keď boli v puberte. nosili si aj na desiate tzv. americké hotdogy, čís- i hamburgery, ich kamaráti sa tým chodili k nám živiť a ich matky ma neznášali lebo ich synovia žiadali, aby im to doma tiež spravili a odôvodňovali to argumentom: a teta jana môže?
    čo sa týka videa, česi majú také "řčení" (ospravedlňujem sa, nie je to ani trochu slušné, dúfam, že cenzúra to predýcha, zas až taká hrôza to nie je): no to mně poser! to nech mi niekto ponúkne, zabijem ho mimoriadne brutálnym spôsobom.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarAmpara 27. mája 2014 o 09:42

    To je ilustračné video ku knihe "Mladý chemik"?
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 27. mája 2014 o 09:58

    @ubka ale ze to maju cinski sudruhovia vymakane :-)
    @zareaguj
  • chutimi - fotkaChutimi 27. mája 2014 o 11:52

    Dal by som si. Fajnove foto! Ked sa dostanem k robeniu hamburgeru, maso robim este hrubsie, aby sa dalo urobit medium. A syr ide nad maso! Ma to svoj dovod-stava z masa sa moze vpit do zemle (namiesto toho aby stekala po syre) a syr sa teplom, ktore stupa z masa lepsie rozpusti.
    @zareaguj
  • chutimi - fotkaChutimi 27. mája 2014 o 11:54

    ...a este by si mohol napisat, aku cast kravy si na to pouzil, pripadne, co mas osvedcene.
    @zareaguj
  • rikardo1979 - fotkaRikardo1979 27. mája 2014 o 13:17

    @afataga nie cinsky sudruhovia. produkt vo videu pochadza z Japonska, je to vidiet na obale podla pisma a tiez je to dolu v opise ;)
    @zareaguj
  • rikardo1979 - fotkaRikardo1979 27. mája 2014 o 13:18

    napad s pecenim slaniny na takyto sposob je genialny.my pecieme tiez v rure alebo na grile ale toto by ma nenapadlo.super napad, ukladam do pamate ;)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBaobab 27. mája 2014 o 14:43

  • paploska - fotkaPaploska 27. mája 2014 o 16:00

    no , dnes diéta nebude, bude hamburger :-) výborná foto...inšpiratívna :-)
    @zareaguj
  • johny46 - fotkaJohny46 27. mája 2014 o 16:15

    Dobré, očeň charašo, len mi prezraď, kde dostať také žemle.
    @zareaguj
  • lali87 - fotkaLali87 27. mája 2014 o 17:11

    @johny46 ja som ich kúpil v Terne, ale mávajú aj v Lidli ( hlavne, keď majú americký týždeň )
    @zareaguj
  • lali87 - fotkaLali87 27. mája 2014 o 17:12

    @paploska Ďakujem a dobrú chuť ;)
    @zareaguj
  • lali87 - fotkaLali87 27. mája 2014 o 17:14

    @chutimi Uff, priznám sa, že už neviem ktorá časť kravy to bola, väčšinou mám domáce mäso, takže čo chladnička dala, ale radšej nech je tam aj trochu tlstého, úplne chudé na to nepoužívam...
    @zareaguj
  • lali87 - fotkaLali87 27. mája 2014 o 17:15

    @ubka No jo, Japonci sú riadne uletený národ :D
    @zareaguj
  • lali87 - fotkaLali87 27. mája 2014 o 17:17

    @afataga Hlavne kvôli tomu, aby som neoprskal celú kuchyňu, ale aj kvôli tomu, aby ostali pekné rovné plátky slaniny ( to je ale iba druhoradé, ak je niekto už veľmi hladný :D )
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarAltyn 27. mája 2014 o 17:34

    Dievčatá, ale veď to je hračka!!! :-))) Pozrite tú veľkosť, je to niečo ako naša plastelína alebo modurit. A @ampara má v podstate pravdu, je to tak trochu "mladý chemik"... Je to lepšie ako by sedeli pri počítači...
    @zareaguj
  • tinca - fotkaTinca 28. mája 2014 o 10:20

    lákavý a krásne foto:)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist