Populárna čína z Pekingu

Autor receptu: 2010

Tuto cinu Chǎo Jīdàn Xīhóngshì – 炒鸡蛋西红柿 nenajdete mimo Ciny v restauraciach, ale v Pekingu je to jedno z najpopularnejsich jedal. Takze vajicka s rajcinami.

5 minut minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Vo woku si dame rozohriat lyzicu dve oleja a spravime makku prazenicu a vyberieme a odlozime na teple miesto na stranu
  2. Do woku pridame lyzicu oleja osmazime nakrajany strucik cesnaku pridame na sestinky nakrajane paradajky a na silnom plameni rychlo osmazime aby pustili stavu ale zase aby sa nerozpadli vmiesame prazenicu a ochutime solou. Supky sa vyberaju palickami ked sa je tato cina z ulice dakde si pridavaju este ryzu na stranu a europsku vymozenost kecup.