Polievka z čerstvých rajčín s rokfortom (fotorecept)

Autor receptu: klaura

Táto polievočka je veľmi dobrá a veľmi rýchlo hotová ... recept som našla v akomsi časopise a inak rajčinovú už nevarím ...

2-4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rajčiny narežeme do kríža.
  2. Vhodíme do vriacej vody a chvíľočku povaríme.
  3. Potom ošúpeme ...
  4. ... a nakrájame na malé kocky.
  5. Na oleji zapeníme cibuľu spolu s čili papričkou.
  6. K cibuli pridáme nakrájané rajčiny.
  7. Zalejeme zeleninovým vývarom a spolu povaríme 10 minút.
  8. Nakoniec pridáme mleté čierne korenie a servírujeme s plesňovým syrom a čerstvou bazalkou. Prajem dobrú chuť.