Polievka mišmaš, ale celkom chutná...

frezia68 - fotkafrezia68, 20. apríla 2013
Polievka mišmaš, ale celkom chutná...
Foto: frezia68

Robila som kuraciu roládu a zvýšili kosti. V troche vody som vyvarila,prihodila nové korenie,MČK,cesnak,cibuľu aj so šupkou.......

3
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 - 4  ks
1  ks
1/2 ks
1/2 ks
2 ks
2 ks
2 strúčiky
1 ks
2 hrste




Postup

  1. 1

    Vôbec som nemala úmysel pridať túto polievku,ale mám trocha času.Návšteva odišla,ešte mi aj povysávala,vyumývala byt a ja si lebedím v sobotu,hoci to je môj upratovací deň! Ja sa mám :-))) Takže kuraciu roládu sme zjedli,ale kosti ostali,tak som vyvarila.Pridala k nim MČK,nové korenie,cesnak,cibuľu aj so šupkou.

  2. 2

    Zeleninu som nakrájala na krúžky,kocky.....orestovala na masle,na ktorom som restovala aj kmín ( to ma naučila @michsamant),zaliala som precedeným vývarom,pridala zemiaky nakrájané na kocky a malé krúpy.Restovala som krátko - šetriaca diéta prikazuje radšej surové maslo do jedla :-(

  3. 3

    Všetko zmäklo asi v rovnakom čase,pridala som obrané kuracie mäso z kostí,ozdobila vajíčkom a už mi nechýbali ani upečené palacinky s tvarohom a hrozienkami,posypané mletými orechami.Ale budú ku káve,počkajú na poobedňajšiu siestu a trocha šľahačky na ozdobu........pekné sobotné popoludnie všetkým a dobrú chuť!

Diskusia k receptu

torticka
Aj ja chcem takú návštevu. Dala by som im aj okná umyť. (Dúfam, že sa Vás to nedotklo, ale ja som taká huba nevymáchaná.)
Zaujímavá polievočka, určite je dobrá. Veď vy nič zlé nedávate.
frezia68
@torti čka,už zasa vykáš?Veď som mladá,nie?A viac som nemohla žiadať,veď braček.....aj tak bol obetavý :-))),len dúfam,že to nečíta.
izabella929
veľmi sa mi páči ten názov))...ale polievočka je krásna a vyzerá veľmi chutne.-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia