Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarMotyka 11. februára 2018 o 20:17

    Vidím, že stále máš vynikajúce nápady. Taká plnka by ma nikdy nenapadla. Vyzerajú ako páperie. Ukladám. Určite niekedy skúsim. Si neskutočne šikovná a obetavá..
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • používateľ nemá avatarFarbuska 11. februára 2018 o 20:37

    Dievča moje, kedy to ty všetko stíhaš? A samé skvelé jedlá.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • používateľ nemá avatarMahreb 11. februára 2018 o 20:44

    To je určitě mňam. Miluji slané plněné buchty. Škoda, že je to tak daleko, hned bych se přidala. Dobrůtka.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 12. februára 2018 o 05:22

    @Motyka :-) no vies,tie plnky musim obmienat,aby mi ich neunudili :-) A aj podla toho,čo mam práve doma,alebo čo treba spotrebovať.Dakujem za tvoje milé slová,ak mate radi huby,určite vám budu chutit :-) @Farbuska :-)) čo už, na varenie si vzdy treba nájst čas.Deti a manžel hladný..a u nas sú Poača s polievkou dost oblubené jedlo :-) @Mahreb aj u nas sú v oblube :-) Dakujem za nahliadnutie a tvoj komentík.Pekný den vsetkým :-)
    @zareaguj
  • pivonka - fotkaPivonka 12. februára 2018 o 08:34

    Už som robila podľa teba poaču s gréckym syrom, ku ktorému som pridala cheri rajčinky, aj s hubami. Boli výborné. Nabudúce spravím s touto zmiešanou plnkou.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBabka123 12. februára 2018 o 15:43

    Zaujímavá plnka, pre tých čo sa kamarátia so slaným pečivom. Ja by som sa bála, že také bledé ešte nie sú upečené.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 12. februára 2018 o 17:49

    @Pivonka tešim sa,ze si uz niektoré poača vyskušala a ze si bola spokojná :-) Budem rada ak aj s touto plnkou vyskusas.Nám velmi chutí. @Babka123 netreba sa bát,sú upečené :-) Oni sú síce bledsie,ale niektore cesto sa neupečie do tmavšia.Ono sa len vysuší ked ho nechas dlhšie :-) Toto cesto by som prirovnala k pizzovemu cestu a mám skúsenost,ze tieto druhy cesta nestmavnú tak,hoci sút natreté so žltkom.A potom záleží aj odtoho,ze kolko vody si do zltka pred natretím dala.Čim viac vody,tym bude pečivo svetlejšie :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBabka123 12. februára 2018 o 18:34

    Milá Cesminka ja Ti veľmi pekne ďakujem za perfektné vysvetlenie. No vidíš ja by som ich bola sušila , lebo by som čakala na stmavnutie. Určite prídu na rad aj u nás, lebo už sme sladkým prejedení. Srdečná vďaka.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • olinecka - fotkaOlinecka 12. februára 2018 o 19:19

    Zaujímavý recept už len , skúsiť.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 13. februára 2018 o 06:37

    Krásný recept, plnka se mi moc líbí, těsto lehoučké jako pírko. Šikulka! Tak bych se chvíli chtěla mít.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 13. februára 2018 o 21:17

    @Babka123 :-))) nemas začo.Zálezi to aj toho zltka ako som uz pisala :-) Od tych 30-35 minut ich radsej dlhsie piect netreba.Jednoducho treba ist podla oka :-) @Olinecka @Haji dakujem vam za nakuknutie a milé slová :-)
    @zareaguj
     1x haji
  • danda3 - fotkaDanda3 14. februára 2018 o 12:18

    Jaj, tak toto by mi veľmi chutilo, ako sa poznám, krásny recept ako všetky od Teba milá @cesminaz !
    @zareaguj
  • marianne - fotkaMarianne 15. februára 2018 o 17:49

    toto musí byť strašne dobréé
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 16. februára 2018 o 15:28

    @Danda3 @Marianne dakujem vám za nakuknutie a milé slová ;-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist