Komentáre k receptu:
  • popoluska340 - fotkaPopoluska340 8. apríla 2017 o 17:31

    Paradny receptik,ale mna viacej uputala priprava tej pohanky.Ukladam si do kucharky na vyskusanie.pohanku jedavam,aj ju pripravujem,ale tato musi byt uzasna.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 8. apríla 2017 o 17:43

    pljeskavica je predovšetkým o poriadnom hnietení, najmenej tých 30 minút, pridáva sa soda bicarbona, aby bola ľahká a po ochutení sa necháva minimálne 12 hodín odpočívať v chladničke a až potom sa spracuje a pripraví.
    pekný receptík *****
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist