Pizza slimáky
Pizza slimáky z langošového cesta
Autor receptu: niika
Ak vám zvýši langošové cesto v
chladničke, môžete upiecť pizza slimáky.*
Je úplne jedno, čo do nich použijete. Najlepšie je
na tom to, že môžete využiť hocičo čo
máte v chladničke otvorené a za daných
okolnosti by ste to vyhodili.
10 minút príprava |
20 minút na 180 °C |
Postup
- Langošove cesto, ktoré mi zvýšilo vyberiem z chladničky a vyvaľkám na tenko. Potriem pretlakom, pridám oregano, plátky slaniny, syr a kukuricu... Vlastne môžete dať čo máte v chladničke :)
- Cesto opatrne zrolujeme a nakrájame na 2 cm široké kolieska, ktoré poukladáme na plech s papierom na pečenie (alebo si môžeme plech vymastiť a vysypať múkou).
- Ja ich pečiem 20 minút na 180 °C. Ale najlepšie je si to odsledovať, každá rúra pečie inak.
- Hotovo :)