Pizza slimáky

Pizza slimáky z langošového cesta

Autor receptu: niika

Ak vám zvýši langošové cesto v chladničke, môžete upiecť pizza slimáky.* Je úplne jedno, čo do nich použijete. Najlepšie je na tom to, že môžete využiť hocičo čo máte v chladničke otvorené a za daných okolnosti by ste to vyhodili.

10 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Postup

  1. Langošove cesto, ktoré mi zvýšilo vyberiem z chladničky a vyvaľkám na tenko. Potriem pretlakom, pridám oregano, plátky slaniny, syr a kukuricu... Vlastne môžete dať čo máte v chladničke :)
  2. Cesto opatrne zrolujeme a nakrájame na 2 cm široké kolieska, ktoré poukladáme na plech s papierom na pečenie (alebo si môžeme plech vymastiť a vysypať múkou).
  3. Ja ich pečiem 20 minút na 180 °C. Ale najlepšie je si to odsledovať, každá rúra pečie inak.
  4. Hotovo :)