Piškótová roláda

Autor receptu: kika147

Tento recept je jeden z tých kvázi rýchlejších. :) Je to nepečená roláda, ktorá chutí ozaj výborne :))

8
porcií
40 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Kakaové piškóty pomelieme (ja som drvila) najemno. Dáme do misky, pridáme preosiaty práškový cukor s preosiatym kakaom a maslo. Prilejeme tuzemský um a toľko mlieka aby sme vypracovali stredne tuhú masu, a tú odložíme na 30 minút do chladničky.
  2. Pripravíme plnku. Maslo vymiešame s práškovým cukrom, prisypeme strúhaný kokos a spolu premiešame. Plnku odložíme do chladničky.
  3. Stuhnuté cesto rozvaľkáme medzi dvomi potravinárskymi fóliami na plát. Naň položíme do valčeka sformovanú plnku, spolu stočíme a odložíme do chladničky stuhnúť. Po stuhnutí polejeme rozpustenou bielou polevou. Toto sa nemusí robiť je to chutné aj bez toho. Ide len o celkový vzhľad tej rolády po poliatí :) .