Pikantný morčací gulášik s orechovým chlebom
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
40 minút príprava |
70 minút tepelná úprava |
Postup- Morčacie mäso urestujeme na olivovom oleji,
pridáme papriku a cibuľu a krátko restujeme.
Nakoniec pridáme červenú fazuľu, kukuricu,
rajčinový pretlak, lúpané paradajky, čili, oregano, cesnak a rímsku
rascu, zalejeme zeleninovým vývarom a 10
minút varíme.
- Orechový chlieb: Všetky suroviny zmiešame,
formu na pečenie chleba vymastíme,
cesto necháme vo forme podkysnúť, vložíme
do studenej rúry, ktorú nastavíme na 250 °C
a pečieme 10 minút s ponechanou štrbinou na
dverách. Nakoniec pri zavretej rúre a 200 °C
pečieme 50 minút.
|