Pečené červené paradajky s omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
20 g
15 ml
80 g
1 KL
400 ml
2 ks
1 hrsť




Postup

  1. 1

    Najprv urobíme zásmažku z oleja a múky, rozriedime ju jogurtom a miešame do varu, potom vsypeme nastrúhaný syr, stiahneme zo sporáka a zamiešame vajcia.

  2. 2

    Dochutíte soľou, korením a nasekanou vňaťou. Umyté paradajky nakrájame na prúžky hrubé 1 cm, vložíme do vymastenej zapekacej misy.

  3. 3

    Zalejeme bešamelom a zapekáme v rúre asi 10 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia