Pečená plnená podbrušinka pečienkami a mrkvou /fotorecept/
Autor receptu: izabella929
Veľmi obľubujeme tento tenký plátok mäsa, lebo sa dá pekne naplniť a vyzerá pekne, keď
sa pokrája na plátky..
60 minút príprava |
45 minút na 200 °C |
Postup
- podbrušinku som poriadne umyla a urobila do nej otvor pre plnku..
- Uribila som si plnku...rožky som pokrájala na plátky, pokvapkala mliekom..pečienky som na troške oleja opiekla a pokrájala na pásy...mrkvu som postrúhala..všetko som pridala k rohlíkom....pridala som 2 celé rozšlahané vajíčka a dochutla soľou a mletým čiernym korením...
- Do otvoru som naplnila plnku a spojila špáradlami..
- a keďže by bola škoda, piecť iba tento jeden kúsok, pridala som na pekáč aj kuracie krídla a stehno...všetko som osolila, okorenila, posypala červenou paprikou, podliala vodou a dala piecť do trúby na 200st. 45 min.
- upečené...podbrušinku som pokrájala na tenké plátky..
- zemiaky som ošúpala a nekrájala som ich, lebo boli drobné a uvarila v osolenje vode...všetko som uložila na taniere, ozdolila sezonnou zeleninou a prajem vám dobrú chuť..