Pečená plnená podbrušinka pečienkami a mrkvou /fotorecept/

Autor receptu: izabella929

Veľmi obľubujeme tento tenký plátok mäsa, lebo sa dá pekne naplniť a vyzerá pekne, keď sa pokrája na plátky..

60 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. podbrušinku som poriadne umyla a urobila do nej otvor pre plnku..
  2. Uribila som si plnku...rožky som pokrájala na plátky, pokvapkala mliekom..pečienky som na troške oleja opiekla a pokrájala na pásy...mrkvu som postrúhala..všetko som pridala k rohlíkom....pridala som 2 celé rozšlahané vajíčka a dochutla soľou a mletým čiernym korením...
  3. Do otvoru som naplnila plnku a spojila špáradlami..
  4. a keďže by bola škoda, piecť iba tento jeden kúsok, pridala som na pekáč aj kuracie krídla a stehno...všetko som osolila, okorenila, posypala červenou paprikou, podliala vodou a dala piecť do trúby na 200st. 45 min.
  5. upečené...podbrušinku som pokrájala na tenké plátky..
  6. zemiaky som ošúpala a nekrájala som ich, lebo boli drobné a uvarila v osolenje vode...všetko som uložila na taniere, ozdolila sezonnou zeleninou a prajem vám dobrú chuť..