Parížsky šalát (fotorecept)

Autor receptu: tinca

Ďalší z mojich šalátov, ktorý si robím zásadne doma. Ochutnajte, je výborný.

4
porcie
15/10 minút
príprava

Postup

  1. Salámu si pokrájame na úhľadné slížiky, ja som to krájala ručne,lebo zo strúhadlom sa mi to nepáči. Ďalej očistíme cibule,nakrájame na drobné kocočky a tak isto aj uhorky. Hrášok rozmrazíme, ja používam radšej mrazený, lebo sterilovaný je dosť blatový.
  2. Všetko v miske zamiešame, okoreníme a osolíme podľa vlastnej chuti. V druhej miske zmiešame majonézu, tatarku a pochúťkovú smotanu.
  3. Nakoniec všetko spojíme a uložíme do chladu.
  4. Podávame s bagetkou. Dobrú chuť želám!