Papas arrugadas
	        Autor receptu: 2010
	         
	        
	        Tento stary jednoduchy zemiakovy recept je povazovany za narodne jedlo Kanarskych ostrovov.
Vacsinou sa serviruje s jednoduchou omackou Mojo ktorej je viac druhov ja som vyrobil cervenu Mojo Rojo.
Postup
- Rovnake male nove zemiaky poriadne ocistime a oplachneme. Dame do hrnca tak aby plavali v jednej rade ( nie nad sebou). Zalejeme vodou tak zaroven s vrchom alebo trochu menej.
Poriadne posolime vodu a pridame pokrajany mensi citron( tradicne sa tento recept varil v morskej vode ).Takze silne posolime 3x tolko ako slovenske.
Privedieme do varu a zakryjeme utierkou.
 - Varime , varime do makka az sa voda vyvari.Ked sa voda vyvari este tak 2-3 minuty varime a pohybujeme zemiakmi aby sa rovnomerne vytvorila sucha vrstva soli na povrchu preto sa volaju arrugas -pokrcene. 
 - Servirujeme s mojo to rojo by malo byt pikantne a dame susene chilli do vody napucat ja som pouzil dve alebo viac a zvysok som pridal cervenu papriku a cesnak ...vela , ,vsetky suroviny pokrajal na drobno a zalial vinnym octom a rozmixoval pridaval postupne olivovy olej podobne ako pri robeni majonezy.