Pangasius s nivou (fotorecept)

Autor receptu: rennatte

Viete ako chutí ryba s nivou? Ja už áno. Najprv som si nebola istá.... kombinovať suroviny s výraznou vôňou a chuťou? Skúsila som a najlepšie na recepte je, že niva dodá pangasovej vlastnej šťave krémovú chuť a zelenina tomu dodá šmrnc. Vyskúšajte jednoduchú, časovo nenáročnú večeru.

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Do hlbšej teflónovej rajnice dáme mrazeného osoleného pangasia a na miernom ohni necháme pustiť šťavu, po chvíli otočíme, pridáme zeleninu a dusíme 10 minút
  2. Pridáme postrúhanú nivu,
  3. necháme nivu rozpustiť a preniknúť do vlastnej šťavy, odstavíme. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo so zemiakmi.