Pangasius na kečupe (fotorecept)

Autor receptu: mojack

... rýchle, lacné a mňam.

2
porcie
20 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Množstvo nepíšem, robím pre dvoch. A sú len zemiaky a ryby. Rybu si môžete na pár hodín dať do mlieka s cesnakom.
  2. Zemiaky očitím a pokrájam. Posypem korením a soľou. Pridám pol.lyžicu masla a zemiačiky sa pekne upečú. Zatiaľ si urobím rybu.
  3. Trochu masla, ryby si ponatieram kečupom, / iba z jednej strany /
  4. položím do hrnca s maslom a opečiem, / v hrnci si polejem kečupom druhú stranu/
  5. opečiem z obidvoch strán,
  6. Stačí už len pridať vajiíčko posýpané syrom plus zeleninku a cviklu. Každý podľa svojej chuti.