Ovseno-slaninkové fašírky so zeleninou (fotorecept)

Autor receptu: marianne

Moje obľúbené. Najlepšie sú na studeno. Výborné sú aj s kuracím mäskom z polievky, ale dnes bola chuť na slaninové.

13 ks
porcií
10-15 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Suroviny nachystáme s orestovanou slaninkou na cibuli. Koreniny aj bylinky si môžete namiešať podľa chuti. Dávam, čo mám momentálne k dispozícii.
  2. Poriadne vymiešame.
  3. Šúpeneme ich na pečiaci papier, potrieme ešte výpekom zo slaninky a nech sa pečú na 200 stupňov 30 minutiek. Tak jednoduché to je. Chutia aj mäsožravcom, také červené sú od cvikle.:-)
  4. No a na balkóne mi rastie koriandová plantáž, tak som posypala ňou.