Orechová torta s parížskym krémom - zdobenie 2. časť

Autor receptu: gabculka

Ako som sľúbila prikladám pokračovanie - dokončenie fotoreceptu na tortu. Asi niekoho nepoteším, no "zabijem" to poťahovou hmotou. Tortu robím na želanie, takže .... Tento fotorecept nie je úplný, nakoľko som zabudla trochu fotiť, môžem to napraviť na budúce ...

Postup

  1. Poťahovú hmotu najskôr trochu zohrejeme v mikrovlnke a potom ju vyvaľkáme cca na 4-5 mm. Za pomoci valčeka prenesieme na dobre ztuhnutú tortu.
  2. a hladkáme, žehlíme, vyrovnávame, aby sme mali povrch pekne hladunký, rovný.
  3. Prebytočnú hmotu orežeme.
  4. Zo zafarbenej poťahovej zmoty si vyrežeme pásik na "mašľu", ktorý dozdobíme.
  5. A v tomto momente som v zápale práce zabudla fotiť, takže pridávame už len výsledok mojej práce.