Údenú slaninu som nakrájala na kocky a opiekla. Pre lepšiu chuť som pridala aj 3 kolieska údenej klobásy.
Pridala som nakrájanú cibuľu a opiekla.
Pridala som horčicu, mletú červenú papriku.
Pridala som pečeň.
Podliala som červeným vínom, pridala som kečup, mleté čierne korenie. Pečienky potrebujú len krátku tepelnú úpravu. Keď sa víno odparilo a šťava zhustla, boli hotové.
Zemiaky som ošúpala, nakrájala na kocky a v osolenej vode uvarila do mäkka.
Uvarené zemiaky som scedila, pridala som maslo, smotanu a dobre vyšľahala. Pridala som vajce a múku. Pridala som nakrájanú petržlenovú vňať.
Zemiakové cesto som dala do cukrárskeho vrecka a na plech som striekala pusinky.
Trúbu som nechala vyhriať na 200 st. a pusinky sa piekli 20 min.
Hotové jedlo som uložila na taniere a podávala so zeleninovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.