Omeleta s tofu

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009

Suroviny

600 g
3 ks
3 ks
2 PL
175 ml
2 PL
2 PL
1 strúčik
150 g




Postup

  1. 1

    Tofu roztlačíme vidličkou, vmiešame doň rozšľahané vajcia, nakrájanú cibuľku, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Na väčšej panvici rozohrejeme 1/2 PL oleja a nalejeme naň osminu zmesi z vajec a tofu. Omeletu pražíme dozlatista asi 4 minúty z každej strany. Postupne takto upražíme ďalšie omelety.

  3. 3

    Hotové omelety ukladáme na ohňovzdornú misu a dáme do slabo vyhriatej rúry, aby nevychladli.

  4. 4

    Do panvice, v ktorej sme robili omelety, nalejeme vývar, vypečenú šťavu z dna zoškriabeme, premiešame a necháme zovrieť.

  5. 5

    Pridáme sójovú omáčku, víno, cesnak, hrášok a 3 minúty varíme. Omelety podávame s omáčkou.

Diskusia k receptu

Vymazať
jozka
skúsim tofu mi chuti ,kupujem si ho aj v čínskych obchodoch ma inú chuť ako naše tofu a tiež inak chuti Japonské a inak americké ukladám do KK




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia