Bravčové mäso

Ohromné bravčové plece v pomalom hrnci (fotorecept)

Autor receptu: kvakac

Tento recept mám tu z Varechy pod názvom božské mäso od @Katkaszaboova. Dávam ho len na pripomenutie tohto skvelého receptu.* Ja ho robím v pomalom hrnci a dosť často, tak opíšem verziu na pomalý hrniec.

5
porcií
5 minút
príprava
240 minút
na 90 - 98 °C

Postup

  1. Mäso osolíme a vložíme do pomalého hrnca. Všetky ostatné ingrediencie spolu zmiešame a vylejeme na mäso. Hrniec zapneme na LOW ( to je 90 - 98 °C) a na štyri hodiny. Hrniec zakryjeme vrchnákom a ideme na pivo alebo na huby. Neviem, ale piva by sme asi moc vypili za tú dobu, tak lepšie budú asi huby.
  2. Po štyroch hodinách sa mäso rozpadá vo vynikajúcej omáčke.
  3. Dobrá je k tomu akákoľvek príloha. U nás bola zemiaková kaša. Hotovo, jednoduché a také dobré. Hlavne málo práce okolo toho.