Netradičné lasagne (fotorecept)

Autor receptu: lucinka31

Toto je ďalši recept, ktorý vymyslel môj priateľ. Trošku netradičné lasagne, no všetkým chutili.

16
porcií
40 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Nakrájame kuracie mäso na kocky, opražíme na oleji do biela, kým sa mäso nestiahne.
  2. Keď je mäsko opražené, posypeme grilovacím korením a podusíme.
  3. Po chvíľke pridáme mrazenú zeleninu podľa chuti. A znova chvíľku dusíme.
  4. Potom pridáme paradajkový pretlak a trochu vody. Dochutíme soľou podľa chuti.
  5. Počkáme kým bude mäsko aj zelenina hotové a odstavíme od ohňa. Pripravíme si bešamelovú omáčku.
  6. Nachystáme si vhodný plech, na suchý plech dáme za žufanku bešamelu. Dáme tam lasagnové cestoviny. Ja používam tie, ktoré netreba predvárať. Na cestoviny dáme pripravenú zmes, potom opäť bešamel a cestovinu. Opakujeme kým nepoužijeme všetkú zmes tak, aby boli cestoviny na vrchu.
  7. Plech zakryjeme alobalom a dáme na 40 minút piecť na 200 stupňov.
  8. A po 40 minútach, dobrú chuť!