Nepečená piškótová roláda s kokosovou plnkou (fotorecept)

Autor receptu: bambulkaaa

Určite tu asi taký recept je lebo je ich tu naozaj požehnane no aj tak ho sem pridám dúfam že nebude vadiť :) Mala som doma Heru tak som ju chcela minúť tak ma napadla táto roláda ktorú som chcela už skúsiť dávno a tu je výsledok mala úspech :)

Suroviny

Postup

  1. Piškóty si pomelieme na mlynčeku na orechy. Dáme si to do misy a pridáme pr. cukor, vanil. cukor, kakao, heru, rum a mlieko alebo šľ. smotanu ak máme. Všetko spolu zamiešame a dáme na 30 minút do chladu.
  2. Pomedzi ten čas si pripravíme plnku: Heru si vymiešame s medom, práškovým a vanilkovým cukrom. Keď to máme hladké primiešame si kokos.
  3. Vyberieme si z chladničky piškótovú hmotu a na doske si z nej vyvaľkáme obdĺžnik cez dve fólie. Plnku si nanesieme na fóliu a urobíme si z nej šúľok po dĺšké podľa rozvaľkaného piš. cesta a dáme si ju vo fólii do chladničky stuhnúť na 10-15 minút. potom dáme plnku do stredu pišk. cesta a s fóliou ktorá nám ostala na spodku cesta si preložíme pišk. cesto cez plnku tak aby nám vznikol šúlok spoje postláčame a zarovnáme fóliou.
  4. Dáme do chladničky. Zatiaľ si urobíme na vrch čokoládovú polevu klasicky nad parou rozpustíme var. čokoládu s cerou.
  5. Roládu vyberieme z chladničky a nanesieme na vrch polevu ja som vrch čokolády ešte posypala kokosom a dáme ešte stuhnúť do chladničky. A tu je konečná podoba mňamky na prvý krát prípravy mala veľký úspech :) Prajem Vám dobrú maškrtu :) Skladujeme v chladničke.