Nepečená dvojfarebná tvarohová torta

Autor receptu: danda3

Náš obľúbený dezert nielen cez leto.

12
porcií
40 minút
príprava

Postup

  1. Do tortovej formy (26 cm) poukladáme piškóty.
  2. Tvaroh, jogurt a vanilkový cukor vyšťaháme. Stužovač pripravíme podľa návodu, akurát namiesto vody dáme šťavu z mandarínkového kompótu. Zašľaháme do tvarohovej hmoty.
  3. Nakoniec pridáme mandarínky aj so zbytkom šťavy. Podľa chuti môžeme pridať cukor.
  4. Rozotrieme do pripravenej formy a opäť poukladáme druhú vrstvu piškótov.
  5. Tvaroh, jogurt, nugátový krém typu nutela a stužovač pripravený podľa návodu vyšľaháme.
  6. Rozotrieme na piškóty.
  7. A dáme do chladu, najlepšie cez noc, potom posypeme Grankom alebo kakaom.
  8. A môžeme si pochutnávať!♥