Nepečená dvojfarebná tvarohová torta
Autor receptu: danda3
Náš obľúbený dezert nielen cez leto.
12 porcií |
40 minút príprava |
Postup
- Do tortovej formy (26 cm) poukladáme piškóty.
- Tvaroh, jogurt a vanilkový cukor vyšťaháme. Stužovač pripravíme podľa návodu, akurát namiesto vody dáme šťavu z mandarínkového kompótu. Zašľaháme do tvarohovej hmoty.
- Nakoniec pridáme mandarínky aj so zbytkom šťavy. Podľa chuti môžeme pridať cukor.
- Rozotrieme do pripravenej formy a opäť poukladáme druhú vrstvu piškótov.
- Tvaroh, jogurt, nugátový krém typu nutela a stužovač pripravený podľa návodu vyšľaháme.
- Rozotrieme na piškóty.
- A dáme do chladu, najlepšie cez noc, potom posypeme Grankom alebo kakaom.
- A môžeme si pochutnávať!♥