Morský čert na toskánsky spôsob so schwarzwaldskou šunkou

Autor receptu: ferno

Kúpil som morského čerta a hľadal recept. Nakoniec som ho našiel až na jednej nemeckej stránke a pridal do neho schwarzwaldskú šunku z iného podobného receptu. Kto nechce, nemusí ju tam dať.

Postup

  1. nakrajat cibulu,nastruhat cesnak,morskeho certa naporcovat na medailony a lahko naklepat
  2. morskeho certa osolit a pokvapkat citronom a na rozohriatom oleji opiect 2 minuty z kazdej strany.vytiahnut a udrzat teple
  3. cibulu,cesnak a schwazwaldsku sunku kratko opiect na masle,podliat vinom a pridat rajcinovu omacku.nechat zovriet,pridat petrzlenovu vnat,korenie a smotanu a podusit
  4. pridat do omacky medailonky a 5 min podusit.
  5. vybrat medailonky,udrzat ich v teple.pridat konak,dochutit solou,nechat este raz zovriet a odstavit.pridat maslo a podavat