Morčacie prsia so šampiňónmi, zeleninou a fazuľou v paradajkovej omáčke

Autor receptu: dominika118

Chutný obedík

50 minút
príprava

Postup

  1. Na olivovom oleji si opražíme cibuľku, pridamé nadrobno nakrájaný cesnak a na rezance pokrájané morčacie prsia. Neskôr pridáme šampiňóny z konzervy a mrazenú mexickú zeleninovú zmes. Prípadne podlejeme vodou. Následne pridáme bielu a červenú fazuľku z konzervy. Posypeme ľanovými semienkami. Premiešame.
  2. Do panvice vylejeme paradajkový pretlak a morcadellu. Dochutíme bazalkou, čiernym mletým korením a poprípade soľou. Povaríme.
  3. Ako prílohu si pripravíme ryžu. Hotové jedlo posypeme tvrdým strúhaným syrom. Ja som použila goudu. Želám príjemnú chuť ;-)