Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Dnes z mletého morčacieho mäsa, ale ja som opäť mäso nemlela, ale krájala na drobné kúsky. Mäso som dochutila vlastným pamajoránom a plnila som ho Eidamom. Veľmi chutné jedlo.

4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Morčacie prsia som nemlela, ale krájala som ich na drobné kúsky.
  2. Vložila som ich do misy, pridala som soľ , korenie, vajce, vyžmýkané rožky, rascu.
  3. Napokon som pridala natrhaný čerstvý pamajorán.
  4. Pripravila som si syr, ktorý som nakrájala na hrubšie a krátke plátky. Tvorila som základ pre syr. Napokon som ho zabalila.
  5. Obalila som v strúhanke.
  6. Vysmážala som ich pod pokrievkou na horúcom tuku.
  7. Vysmážané som vyložila na kuchynský papier.
  8. Počas vysmážania som si pripravila zemiaky, ochutila som ich maslom a čerstvou petrželkou.
  9. Podávala som s kapustovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.