Mleté morčacie prsia plnené syrom s pamajoránom (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Dnes z mletého morčacieho mäsa, ale ja som opäť mäso nemlela, ale krájala na drobné
kúsky. Mäso som
dochutila vlastným pamajoránom a plnila som ho Eidamom. Veľmi chutné jedlo.
4 porcie |
20 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Morčacie prsia som nemlela, ale krájala som ich na drobné kúsky.
- Vložila som ich do misy, pridala som soľ , korenie, vajce, vyžmýkané rožky, rascu.
- Napokon som pridala natrhaný čerstvý pamajorán.
- Pripravila som si syr, ktorý som nakrájala na hrubšie a krátke plátky. Tvorila som základ pre syr. Napokon som ho zabalila.
- Obalila som v strúhanke.
- Vysmážala som ich pod pokrievkou na horúcom tuku.
- Vysmážané som vyložila na kuchynský papier.
- Počas vysmážania som si pripravila zemiaky, ochutila som ich maslom a čerstvou petrželkou.
- Podávala som s kapustovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.