Mixovaný cícer s rímskou rascou

martinis - fotkamartinis, 23. júna 2015
Mixovaný cícer s rímskou rascou
Foto: martinis

Mixovaný cícer s jogurtom, citrónovým olivovým olejom a rímskou rascou. Výborný na raňajky so špaldovým chlebom a čerstvou zeleninou.

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

130 g
3 PL
2 PL
 čerstvo namleté
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Ponorný mixérom zmixujeme cícer, jogurt a olivový olej. Použil som aromatizovaný citrónový olej, dodal príjemnú sviežosť.

  2. 2

    Zmes dáme do menšej misky, ochutíme soľou, čerstvo namletým korením a mletou rímskou rascou. Dobre premiešame, servírujeme ozdobené bylinkami a pokvapakané olivovým olejom.

  3. 3

    Možno podávať s čerstvou zeleninou podobne ako hummus, prípadne natierať na chlieb.

Diskusia k receptu

martamm
Cícer je moja obúbená strukovina, určite Tvoj recept vyskúšam :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia