Nepečené orechové guľky
Nepečené orechové guľky

Mila guľôčky

jack - fotkajack, 16. decembra 2018
Mila guľôčky
Foto: jack

Našla som tu podobný recept,no nie rovnaký;-) Je veľmi jednoduchý a veľmi dobrý. Nemala som v pláne to dávať na Varechu, tak som postup Zobraziť celý popisNašla som tu podobný recept,no nie rovnaký;-) Je veľmi jednoduchý a veľmi dobrý. Nemala som v pláne to dávať na Varechu, tak som postup ani nefotila. Ani tam nie je moc čo fotiť:))))) A keďže idú Vianoce, tak sa možno niekomu pridá.

10 minút
príprava

Suroviny

4 ks
4 PL mleté
125 g
podľa chuti (alebo rumová aróma)
Na obaľovanie:




Postup

  1. 1

    Mila keksy si najemno nastrúhame. Pridáme orechy, zmäknuté maslo, rum. Vypracujeme hmotu. Dáme do chladničky stuhnúť.

  2. 2

    Potom tvarujeme malé guličky, ktoré následne obalíme v kokose, dáme do košíčkov. Môžte jesť aj hneď, ale najlepšie sú dobré vychladené.

Diskusia k receptu

haji
Pěkné a chutné kuličky. Můj tatínek pravidelně nakládal višně do alkoholu, cukru a o Vánocích jsme je používali hlavně do kuliček všeho druhu. Buď do středu - piplavá práce a nebo jsme je vpašovali přímo do těsta - pravda, to už nemělo ten efekt překvapení. Krásně jedlé foto, jsi šikulka!
jack
@Haji (16.12.2018 15:20)

Ďakujem ti milá Haji.Je to veľmi jednoduché a rýchle.Zvládne to každý.A kto má rád Mila keks,tak ako ja,tak si príde na svoje.Peknú zasneženú nedeľu.
1x haji
luwinka
Ale je tu už tých guliek, môžeme si vyberať, tvoje sú zaujímavé s tou napolitankou Mila. Pekné sú.
staja
Dobrý nápad a šikovný recept, určite dobrota.
1x jack
popoluska340
Paradny recept,som bezlepkarka ale podobne napolitanky ako mila su tiez,tak urcite vyskusam ukladaam receptik na vyskusanie.
1x jack




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia