Mexické tortilly plnené na Lukášov spôsob
	        Autor receptu: matus113
	         
	        
	         Rýchla a jednoduchá večera alebo obed.
| 
 4porcie
 | 
 30 minútpríprava
 | 
 5-10 minúttepelná úprava
 | 
Postup
- Pokrájané mäso na kocky si obalíme v korení Fajita. Keď je poriadne obalené, tak ho osmažíme na rozpálenom olivovom oleji. Mäso smažíme 5-10 minút.
- Ďalej si nakrájame na kocky rajčiny aj ľadový šalát. Tortilly si pred plnením zohrejeme v mikrovlnej rúre asi na 2 minútky.
- Ako prvé na tortillu natrieme smotanu, ďalej dáme tomatovu salsu, ľadový šalát, rajčiny, kuracie mäso a na koniec môžeme zasypať strúhaným syrom. Naplnenú tortillu zrolujeme a podávame.