Komentáre k receptu:
  • afataga - fotkaafataga 20. apríla 2018 o 10:43

    Robim skoro tak isto, ale klobasu restujem na cibuli, v lete davam cerstve papriky a paradajky a jasna vec, ze vela chilli musi byt :-). Ja to poznam pod nazvom Balkanska fazula.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmironi 20. apríla 2018 o 22:40

    ..presne tak, bez orestovanej cibule a klobásy so slaninkou to nie je ono..:-)
    @zareaguj
  • peterkub - fotkapeterkub 21. apríla 2018 o 14:48

    Môže byť prípadne aj cibuľka, ale mne viac chutí v tomto jedle cesnak :-) Pri restovaní používam buď cibuľu alebo cesnak, aby sa chute a vône "nebili".
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhannes 22. apríla 2018 o 22:28

    Recept je fajn a chutí. Mám však výhradu k použitiu vody, v ktorej sa močila fazuľa. Ak ju použijem, nafukuje to a strašne. Preto ju radšej vylejem a použijem čerstvú. To isté robím , keď varím čokoľvek s fazuľou, polievku, prívarok...
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 23. apríla 2018 o 06:26

    Tiež varím podobne a miesto cesnaku používam cibuľu. A odkedy ma Bukovský poučil,že fazuľu treba 2x krátko povariť a vodu vyliať,tak som predišla nadúvaniu.Pri použití fazuľky z konzervy táto činnosť odpadá. Proti nadúvaniu pomáha aj saturejka a tak ju pridávam aj do polievok :-).
    @zareaguj
     1x evanaaa


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist