Medvedie labky-celiatické (fotorecept)

Autor receptu: elisticka

Labky robim každý rok a vyskúšala som aj pre celiatikov..len sú veľmi jemné ..

120 minút
príprava
3x25 minút
na 180 °C

Postup

  1. Všetky suroviny dáme do misy a vypracujeme cesto
  2. vypracované cesto necháme na 1 hodinu do chladničky
  3. potom naplníme do formičiek tak aby v strede zostala jamka
  4. dáme do vyhriatej rúry na 180st,asi na 25 minút
  5. upečené musíme nechať nierne vychladnúť vo formičkách lebo ja som to vyšupla ako tie klasické a polámla som pár
  6. potom labky obalíme v práškovom cukre zmiešaného s vanilkovým cukrom
  7. pocukrované sú vynikajúce
  8. a máme čo ponúknuť aj celiatikom:-))) dobrú chuť...