Mäsové guľky s tagliatelle a paradajkovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 18. augusta 2009
Mäsové guľky s tagliatelle a paradajkovou omáčkou
Foto: Pravda: Robert Hüttner
1
porcia
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

110 g
40 g
5 g
5 g
130 g
2 g
2 g
1 dl
100 g
10 g




Postup

  1. 1

    Bravčovú panenku opracujeme a nakrájame na malé kúsky. Zomelieme na hrubšom nástavci spolu s cibuľou, varenými zemiakmi. Dochutíme čerstvou bazalkou, čili, soľou a zmesou farebného korenia.

  2. 2

    Pred podávaním ju opečieme na olivovom oleji z každej stany. Zohrejeme paradajkovú omáčku. Uvaríme tagliatelle v slanej vode al dente.

  3. 3

    Podávame spolu s čerstvou bazalkou a hoblinami parmezánu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia