Komentáre k receptu:
  • tatranka - fotkatatranka 7. mája 2011 o 13:31

    Na zajtrajší obed chystám niečo podobné.Recept je veľmi pekne spracovaný a určite aj chutný.
    @zareaguj
  • janger - fotkajanger 7. mája 2011 o 16:03

    Mnam, to vyzera vyborne!!!
    @zareaguj
  • violetacamorova - fotkavioletacamorova 7. mája 2011 o 18:29

    Mňam, odkiaľ máš medvedí cesnak? Môžem použiť aj obyčajný, keď nemám tento? Vďaka za odpoveď, v škótsku ho asi nezoženiem.Bryndzu z domu ešte mám.
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 7. mája 2011 o 18:34

    ďakujem... @violetacamorova do mäsa ide aj obyčajný, medvedí môžeš nahradiť napríklad špenátom... ja som si ho nazbieral na jar v lese, teraz ho už len vyberám z mrazáku :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarainy 7. mája 2011 o 20:42

    @enerrgizer ty tu dávaš také dobroty....a ja skúšam a skúšam a neviem si odoprieť :-) skvelé jedlá!!!
    @zareaguj
  • jody - fotkajody 7. mája 2011 o 20:48

    Parádny recept, super nápady. Len tak na okraj, nabudúce skús bryndzu pridať do omáčky až úplne nakoniec, po vypnutí horáka, tepelným spracovaním stráca chuť, omáčka bude potom výraznejšia. :-)
    @zareaguj
  • maartina - fotkamaartina 7. mája 2011 o 22:04

    výborný recept ...musím vyskúšať! ...a ako vždy krásne nafotené :)
    @zareaguj
  • babav - fotkababav 7. mája 2011 o 22:07

    Chutne jedlo!Paci sa mi plnka ,ale nemam bryndzu , moja verzia bude s fetou a spenatom.Vdaka za recept!
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 8. mája 2011 o 09:45

    ďakujem... @babav bude chutiť aj s fetou a špenátom... @jody vďaka za radu, nabudúce skúsim podľa teba...
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 8. mája 2011 o 10:13

    samé dobré veci... a grilovanú cuketu (včera sme grilovali) milujem viac než mäso... teda skoro viac, tak trochu :-) krásne kombinácie sa ti podarili :-)
    @zareaguj
  • julica - fotkajulica 8. mája 2011 o 13:31

    Vyzerá to naozaj výborne
    @zareaguj
  • marcy - fotkamarcy 8. mája 2011 o 13:41

    super,ako vždy :-)
    @zareaguj
  • elekra - fotkaelekra 8. mája 2011 o 14:02

    Mňaminky, bryndza je super a o grilovanej cukine ani nehovorím. Skvelý tip na letnú grilovačku, myslím, si, že guľky by sa dali aj grilovať, čo Ty na to?
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 8. mája 2011 o 17:36

    vďaka, som rád, že sa vám recept páči... @elekra myslím, že sa v pohode budú dať aj grilovať, krásne držali pokope a vôbec sa nerozpadávali...
    @zareaguj
  • marienka44 - fotkamarienka44 8. mája 2011 o 18:07

    @Enerrgizer , neviem, ako sa griluje /aj na panvici/ cukina. :-)
    Tie platky sa potru olejom a posolia? Ako sa to ochucuje? Este som to nikdy nejedla. Recept je dobry a jedlo urcite chutne.
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 8. mája 2011 o 18:12

    @marienka44 ako v 4.bode...nakrájaš cuketu na kolieska a na suchej panvici (grilovacej) som ich pár sekúnd griloval, nepoužil som soľ a ani olej. Keď sme ich jedli, tak sme si ich namáčali do bryndzovej omáčky. Keď ich ugriluješ, môžeš ich ochutiť napríklad aj olivovým olejom s cesnakom a soľou, podľa toho k čomu ich budeš podávať...
    @zareaguj
  • merylas - fotkamerylas 8. mája 2011 o 18:24

    Moc hezký receptík.Líbí se mi Tvůj výraz, že jsi všechno - zguličkoval :-) taky si pomáhám vodou nebo někdy i malinko olejem. To když toho dělám více.
    @zareaguj
  • cica2 - fotkacica2 22. februára 2012 o 23:35

    aj tento recept úžasne vyzerá a bryndzu, cesnak, cuketu, máme radi :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist