Maškrta

Autor receptu: serchan

Postup

  1. Uvaríme každý puding v 0,75l mlieka, 3PL cukru, 2PL Gustinu. Do vanilkového horúceho vmiešame bielu čokoládu a miešame do roztopenia. Do kakaového vmiešame tmavú čokoládu. Po vychladnutí pridáme 1/2 masla do každého a vyšľaháme na krém. Šľahačky ušľaháme so stužovačom a potom zmiešame s kyslou smotanou, zmiešanou s vanilkovým cukrom.
  2. Na veľký plech kladieme BEBE(aj cerálne) jednu vedľa druhej, pokvapkáme rumom. Na nich rozotrieme vanilkový krém, nasleduje vrstva BEBE natretých višňovým džemom, ktorý premiešame s 3PL rumu, poukladáme natretou stranou na vanilkový krém, potrieme zvyšným džemom s rumom a preložíme ďalšou vrstvou BEBE. Potom rozotrieme čokoládový krém a dáme poslednú vrstvu BEBE, pokvapkáme opäť rumom.
  3. Navrch rozotrieme šlehačkovo-kyslím krémom a posypem kakaom a škoricou. Dáme vychladiť do chladničky, cez noc. Je to fantázia. Krájame väčšie kúsky.